Maminky Sdílejí: Jak Nám Multifunkční Polštář Matýsek Změnil Život

Mateřství je neuvěřitelně krásné, ale také náročné období v životě ženy. Každá maminka hledá způsoby, jak si toto období co nejvíce ulehčit a jak zajistit pohodlí pro sebe i své dítě. Není proto divu, že multifunkční kojící polštář Matýsek se stal nenahraditelným pomocníkem pro mnoho maminek. Přinášíme vám autentické příběhy a zkušenosti maminek, které sdílejí, jak jim polštář Matýsek usnadnil mateřství.

Maxi, Berušky: Pro klidný spánek a bezpečí

Jedna z maminek se s námi podělila o svou zkušenost s polštářem Maxi s motivem berušek. "Zakoupila jsem si ho již v těhotenství, abych se jím mohla vypodložit, protože nebylo možné nikde sehnat polštář takových rozměrů. Na kojení jsem ho sice moc nevyužila, ale jak se malá narodila, tak jsem jí z něj udělala hnízdečko, ve kterém klidně spinkala," píše maminka. Teď, když je její malá větší, polštář slouží jako mantinel do postýlky. "Nemůžeme si ho vynachválit," dodává.

Maxi, Puntík béžový: Věrný společník od narození

Další maminka sdílí svou zkušenost s polštářem Maxi v béžovém puntíku. "Pro nás to nebyla věc jen na 'pár měsíců'. Kojící maxi polštář Matýsek je úžasný a i po 2 letech vypadá jako nový a že toho zkusil dost," říká. Polštář sloužil nejen k bezpečnému kojení, ale také jako pojistka za zády, když dítě začalo sedět, a dokonce i jako společník při spaní.

Maxi, Hvězdy šedé: Neocenitelný pomocník

Maminka, která si pořídila polštář s motivem šedých hvězd, je také nadšená. "Touto fotografií bych vám chtěla mnohokrát poděkovat za super kojící polštářek pro prcka. Využíváme ho na všelijaké způsoby. Děkujeme moc," píše. Polštář se u nich doma stal multifunkčním pomocníkem.

Amálka a kojící polštář Matýsek Maxi

Amálka, i když je už velká, svého polštáře Matýska se nevzdává. "Naše Amálka na kojící polštář Matýsek nedá dopustit. Je už sice velká, ale polštářek má stále v posteli. Určitě doporučujeme," sdílí její maminka.

Anežka - kojící polštář Matýsek, Slon žlutý

Anežčina maminka ocenila nejen kvalitu polštáře, ale také rychlost doručení. "Naše malá Anežka si polštář velice oblíbila, neboť z něj má krásný výhled a kontroluje, co se děje u okna a zda je maminka, případně tatínek, někde nablízku," píše. 

Natálka - kojící polštář Matýsek, Žirafa oranžová

Malé Natálce se polštář Matýsek stal neodmyslitelnou součástí jejího každodenního života. "Polštář je úžasný. Je mi 1 měsíc a z vašeho polštáře mi maminčino mlíčko moc chutná," sdílí její maminka Lucie. Rodina se již těší na další objednávku z obchodu.

Lenka - kojící polštář Matýsek, Žirafa zelená

Lenka je s polštářem Matýsek nadmíru spokojená. "Kojící polštář je nezbytný pomocník několikrát denně. Velmi oceňuji kvalitní zpracování a dodržení daného vzoru designu na všech výrobcích. Máme mimo zavinovačky vše ve vzoru zelené žirafky a líbí se moc celé rodině," sdílí.

Rodina Doubova - Kojící polštář Matýsek, Slon žlutý

Rodina Doubova si polštář Matýsek oblíbila natolik, že ho využívají celá rodina. "Kojící polštář u nás doma miluje maminka na ležení na boku s bříškem ve kterém ještě vegetím, tatínek na ležení na svém bříšku a já si ho užiji celý, hned jak vykouknu na svět," píší.

Natálka s maminkou - Kojící polštář Matýsek, Žirafa oranžová

Maminka Petry si polštář také nemůže vynachválit. "Našli jsme další využití v postýlce - na podepření, aby nám Natálka nespadla, když se učila sedět. Polštář je opravdu super a můžu ho jen doporučit," píše.

Paní Boučková - Kojící polštář Matýsek, Dalmatin žlutý

Paní Boučková sdílí svou zkušenost s polštářem Matýsek: "Polštář Matýsek si holky nemůžou vynachválit. Hlavně naše těhulka, moc ji pomáhá při spaní, bolí ji záda a polštář ji ulevuje od bolesti."

Marcela - Kojicí polštář Matýsek, Louka šedá

Nakonec se s námi podělila Marcela z Kroměříže: "Takhle pěkně se usíná na polštáři od Matýska našemu Matýskovi. Děkuji moc."

Díky těmto autentickým příběhům vidíme, že multifunkční polštář Matýsek není jen obyčejný kojící polštář. Je to věrný společník, který usnadňuje mateřství, poskytuje pohodlí a bezpečí a nachází využití v různých situacích. Pro mnoho maminek a jejich dětí se stal nezbytnou součástí každodenního života. Pokud hledáte pomocníka, který vám ulehčí mateřství a poskytne komfort vašemu dítěti, polštář Matýsek je tou správnou volbou.

Leave a comment