Variabilita a maximální pohodlí to je Maxi polštář Matýsek.

Variabilita a maximální pohodlí, to je první, co vás napadne, když uvidíte náš velký kojicí polštář MAXI. A co teprve, až ho vyzkoušíte! Je skvělý nejenom při kojení, ale výborně poslouží už nastávající mamince. Ta si ho může libovolně upravit tak, aby si mohla pohodlně odpočinout, když čte, dívá se na televizi nebo vleže relaxuje na pohovce. Nic ji netlačí, takže se může uvolnit a zregenerovat celé tělo.

Pohodlný během těhotenství

Polštář lze používat kdykoli, ale už během druhého trimestru maminka jeho výhody plně ocení. A co teprve na konci těhotenství, kdy se gravidním ženám špatně spí, protože nejsou schopny najít v posteli takovou polohu, která by jim vyhovovala! S tímto polštářem, který se krásně přizpůsobí, si každá nastávající maminka odpočine i v náročných dnech těsně před porodem. Stačí jen při spánku na boku vypodložit si bříško.

Nepostradatelná pomůcka při kojení

V každém případě se z tohoto polštáře stane váš věrný společník nejen během těhotenství, ale i v prvních měsících po porodu, kdy budete miminko kojit. Brzy zjistíte, že polštář může být velmi příjemný i pro samotné děťátko. Jakmile ho tímto polštářem ovinete, ucítí měkký, konejšivý dotek, a to v něm vyvolá pocit bezpečí, jaký zažívalo v maminčině děloze.

Polštář zklidní i plačící miminko

Rodiče si zvykli používat MAXI polštář nejenom při krmení novorozence, ale i tehdy, když pláče a potřebuje zklidnit. Pro dítě je taková poloha v „umělé náruči“ náramně pohodlná. Miminko můžete položit tak, aby se cítilo za všech okolností dobře. Jakmile mrňousek malinko povyroste, polštář mu výborně poslouží jako opěrka při prvních pokusech udržet se vsedě.

Na výběr je bavlna nebo fleece

Polštář měří 205 centimetrů a jeho velkou výhodou je, že povlak lze sundat, takže se dobře udržuje. Vybírat můžete z nejrůznějších barev i vzorů. Je ušitý buď z bavlny nebo příjemného, hřejivého fleecu. Lze ale objednat i variantu, kdy je povlak vyroben kombinací obou materiálů. Jako výplň se používá duté vlákno nebo mikroperly, zapínání je na zip.

Leave a comment