Stáčí vaše miminko hlavičku? Nebojte, máme řešení!

Když si přineseme z porodnice domů malý, bezbranný uzlíček, hýčkáme ho, jak jen to jde. Děláme vše pro to, aby se miminko cítilo jako v bavlnce. My v Matýsku to moc dobře víme. Proto jsme dali hlavy dohromady a přemýšleli, jak péči o novorozence ještě vylepšit. Díky tomu vám dnes můžeme představit náš báječný multifunkční polštářek.

Tento polštářek nejen zlepší komfort vašeho miminka, ale poslouží i jeho zdraví. Jeho rozměry jsou 23x23 cm. Je zároveň nizoučký a pohodlný, takže hlavička novorozence se do něj příjemně a přirozeně zaboří. Jde o ideální pomůcku vhodnou pro polohování každého mrňouska.

Některé maminky si dělají starosti, když jejich děťátko otáčí hlavičku jen na jednu stranu, protože mu to z určitého důvodu vyhovuje. Rodiče se bojí, že toto jednostranné zatěžování by se během vývoje mohlo negativně projevit a hlavička miminka nebude souměrná, ale zploštělá.

Právě tento polštářek je jako stvořený k tomu, aby ho maminka použila k vypodložení hlavičky, a tím ji nenásilně a vhodně nasměrovala. Ve srovnání s tím, co používaly naše babičky a prababičky, je toto řešení nejen elegantní, ale hlavně mimořádně šetrné. Naši prapředci neměli takové vybavení, jako my, a místo polštářku sáhli po pytlíku se solí nebo moukou, aby zabránili miminku v nežádoucím přetáčení hlavičky.

Polštářek poroste s vaším potomkem. Když ho svinete, můžete s ním vypodložit třeba dětské nožičky. Způsobů, jak ho využít, je celá řada a záleží jen na vás, co vám bude vyhovovat.

Polštářek je praktický, na jeho výrobu jsme využili bavlnu, uvnitř jsou EPS kuličky.

Leave a comment