Co je COLORMIX?

Nevím jaký je rozdíl mezi dvoubarevným potahem, bavlnou a Colormix. Trochu se v tom ztrácím, můžete mi prosím vysvětlit, jak se v potahách mám orientovat?

Dobrý den, určitě vám rádi poradíme, jak se v názvech orientovat. Kojící polštáře mají různé barevné i materiálové provedení, proto jsou rozděleny do těchto kategorií.

100% Bavlna

Tento potah je ušitý z 100% bavlny, stejně barevný na obou stranách polštáře

100% bavlna, DVOUBAREVNÁ

Tento kojící polštářek je ušitý ze 100% bavlny, ale na každé straně polštáře je jiný vzor. například na jedné straně polštáře je béžový puntík a na straně druhé je béžová

COLORMIX

Varianta COLORMIX vznikla ideální kombinací dvou materiálů:

100% bavlna

fleece

Na každé straně polštáře je použitý jiný materiál. Na jedné straně 100% bavlna a na druhé straně příjemný a hřejívý fleece. Tuto kombinaci oceníte již v těhotenství, kdy maminkám v devátém měsíci je neustále horko – lehnou si na příjemnou a chladivou bavlnu. Když se miminko narodí, je mu zase zima a určitě jej potěší, pokud budete kojit na hřejivém a měkoučkém fleecu.

Fleece

Fleece je velice příjemný a hřejivý materiál, který se skvěle hodí na zimní období. Kojící polštář Matýsek fleece fialový Kojící polštář Matýsek fleece fialový A to jsou všechny naše kombinace materiálů a provedení, doufáme, že se v nich zorientujete a pokud ne, ptejte se. Rádi vám pomůžeme s výběrem toho správného polštáře. Prohlédněte si materiály na videu.

Leave a comment