Nechte pojišťovnu, ať přispěje na kojicí polštář

Pro těhotné ženy a maminky máme skvělou zprávu. Víte o tom, že v roce 2020 pojišťovny proplácejí příspěvek na nejrůznější pomůcky ke kojení včetně kojicíh polštářů?

Je dobré vědět, na co máte nárok. Možná jste už slyšely o různých předporodních kurzech, vhodných pohybových aktivitách v době těhotenství nebo o proplácení služby laktačních poradkyň. Méně se už ale ví o tom, že si nastávající nebo novopečené maminky mohou nechat uhradit různé druhy pomůcek, které jim usnadní kojení. Málo platné, mateřské mléko je nenahraditelné. Odborníci proto kojení co nejvíce podporují. Pomáhá jim v tom stát, který prostřednictvím pojišťoven na tyto užitečné pomůcky přispívá.

Na jaké pomůcky zdravotní pojišťovny dávají maminkám peníze?

Jde například o absorpční prsní vložky, chrániče a formovače prsních bradavek, odsávačky mateřského mléka, kontaktní kojicí kloboučky, tampony do podprsenek nebo láhve pro kojené děti.

Výbornou pomůckou při kojení je i kojicí polštář. Ten umožní mamince při krmení co největší pohodlí. Je to ale především vynikající volba pro ženy, které přivedly na svět dvojčata. Každopádně ho k odpočinku a relaxaci užijete i poté, co miminka odrostou.

Chtějte českou kvalitu a rozmanitý sortiment

Chcete kvalitní kojicí polštář z atestovaného materiálu, vyrobený v Česku? Pak se porozhlédněte v našem e-shopu matysek.cz, kde najdete skutečně pestrý výběr. Vybere si tu i ten nejnáročnější zákazník. Neustále rozšiřujeme nabídku kojicích polštářů, ať už jde o jejich velikost, provedení nebo design. K našim polštářům lze dokoupit náhradní výplň nebo potah. Potahy šijeme buď ze stoprocentní bavlny nebo v kombinaci bavlna s fleecem.

Nabízíme i bezpečné pelíšky a tulicí polštáře

Kromě polštářů si naši zákazníci oblíbili i bezpečné a pohodlné pelíšky pro nedonošená miminka a novorozence. Sortiment jsme rozšířili i o nejrůznější doplňkový sortiment, kam patří například dětské povlečení, botičky, čepičky, rychlozavinovačky, kapsáře nebo hračky. Dlouhodobě také nabízíme i tulicí polštáře, které ocení těhotné ženy. Díky nim mohou relaxovat a v posledním trimestru také lépe spát.

Nenechte si tedy příspěvek na kojicí polštář ujít. Informujte se u své zdravotní pojišťovny, která vám sdělí veškeré podrobnosti, abyste o tento příspěvek mohli žádat.

Seznam zdravotních pojišťoven ČR

Název                                                                                     Kód                www odkaz
Všeobecná zdravotní pojišťovna111www.vzp.cz
Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky201www.vozp.cz
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna205www.cpzp.cz
Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví207www.ozp.cz
Zaměstnanecká pojišťovna Škoda209www.zpskoda.cz
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky211www.zpmvcr.cz
Revírní bratrská pokladna213www.rbp-zp.cz

Leave a comment