Vítejte u Matýska

Jmenuji se Marcela Sekerková a vyrábím pro Vás společně s manželem multifunkční, těhotenské a kojicí polštáře Matýsek. Pojďte se s námi projít naší dílnou (výrobou) a nakouknout jak se Matýsek vyrábí. Za každým vyrobeným polštářkem od Matýska se skrývá příběh a my vám jej moc rádi povyprávíme.

Postupně budeme zveřejňovat krátké příběhy a dozvíte se o nás "úplně" všechno.

Tak jdeme na to :)

Nejdříve je slušné se představit.

Jsem Marcela a miluji svoji práci. Již jako 15ti letá holka jsem se rozhodla jít na oděvní školu a začít objevovat taje šití. Obor jsem si nevybrala náhodou, vyrostla jsem na šicí dílně, kterou měla moje maminka a my jsme se tam už jako děti pořád ochomýtali.

Po škole jsem nastoupila k rodičům do výroby a postupně jsem prošla všechny pozice od švadleny, krejčové, střihačky až po obchodní oddělení. Bohužel to nebyla úplně práce, která by mě naplňovala a co si budeme povídat pracovat s rodiči v cca 22ti letech není úplně to co chcete dělat :) Možná to znáte.

Ale začali nám jiné "starosti"

Otěhotněla jsem a začala řešit jiné věci než práci, ale shodou okolností mě neskutečně boleli záda a ohlížela jsem se po výrobku, který mi pomůže. Věděla jsem, že existují těhotenské polštáře, ale každý, který jsem vyzkoušela, byl opravdu malý. Musím podotknout, že měřím 186cm.

Nakonec jsem vše vyřešila po svém. Prostě jsem si polštářek ušila, dle vlastních představ, tak aby mi vyhovoval jak na spaní tak později na kojení. (Ale o kojení až jindy)

Co se nestalo?

Polštářek jsem opravdu využívala všude v obýváku, ložnici, vozila jsem ho i na dovolenou a k babičkám. Když ho viděli kamarádky, tak chtěli ušít také takový polštářek. No a už se to rozjelo. Aniž bych to plánovala, začala jsem vyrábět multifunkční polštář Maxi. Založila svůj první eshop a pomalu začala prodávat.

Leave a comment