5 neobvyklých způsobů, jak využít kojící polštář Matýsek nejen během kojení

Kojící polštář Matýsek je skvělým pomocníkem pro kojící maminky, ale jeho využití se neomezuje jen na tento účel. Podívejte se na pět neobvyklých způsobů, jak může tento polštář zpříjemnit život vám i vaší rodině.

1. Podpora při čtení nebo práci na notebooku

Kojící polštář Matýsek je skvělým pomocníkem při čtení knih nebo práci na notebooku. Polštář si můžete položit na klín a využít ho jako oporu pro předloktí, což může zmírnit napětí v ramenou a krku. Tímto způsobem si můžete vytvořit pohodlnější pracovní nebo čtecí prostředí a snížit riziko bolesti zad.

2. Polohování pro těhotné ženy

Těhotné ženy často hledají pohodlnou polohu pro spaní nebo odpočinek. Kojící polštář Matýsek může posloužit jako podpora pro bříško, záda nebo mezi koleny, aby se zlepšila kvalita spánku a snížil tlak na klouby. Tímto způsobem si můžete zajistit klidnější a pohodlnější odpočinek během těhotenství.

3. Pomůcka pro hraní s dětmi

Kojící polštář může být také skvělým pomocníkem při hraní s vašimi dětmi. Můžete ho použít jako oporu při sezení na zemi nebo jako měkkou bariéru při stavění domečků a pevností. Děti si polštář určitě oblíbí a vy budete mít více možností, jak si s nimi hrát.

4. Relaxační podložka

Po náročném dni si můžete dopřát chvíli relaxace s pomocí kojícího polštáře Matýsek. Položte si ho pod hlavu nebo nohy při sledování televize nebo čtení knihy. Měkký a pohodlný polštář vám pomůže uvolnit napětí a užít si zasloužený odpočinek.

5. Cestovní polštář

Pokud často cestujete, může vám kojící polštář Matýsek posloužit jako skvělý cestovní polštář. Ať už cestujete autem, vlakem nebo letadlem, polštář vám poskytne potřebnou oporu a pohodlí během cesty. Navíc je snadno přenosný a lehký, takže ho můžete vzít s sebou kamkoli.

Kojící polštář Matýsek je skutečně multifunkční pomůcka, která může najít uplatnění v mnoha situacích. Nebojte se ho vyzkoušet i mimo klasické využití při kojení a objevte jeho další možnosti!

Leave a comment