Kvalitní spánek pro kvalitní porod

Myslete na sebe a na své tělo

tím, že mu dopřejete dostatek spánku. Kvalitní spánek v těhotenství je nejdůležitější přípravou na Váš velký den - porod. Ujistěte se, že máte dostatek kvalitního spánku pro úspěšný a pohodlný porod.

Těhotenství je výjimečná fáze v životě každé ženy,

plná změn, radostí i obav. Jednou z důležitých věcí, na které by měla těhotná žena myslet, je také správný spánek. Kvalitní odpočinek je totiž nezbytný pro správný vývoj plodu i pro zdraví samotné matky.

V této fázi je spánek navíc někdy poněkud obtížný. Bříško roste, tělo se mění a s tím se mohou objevit různé potíže, jako jsou bolesti zad, otoky končetin nebo špatné držení těla. Proto je vhodné se dobře připravit na kvalitní spánek, a to pomocí těhotenského polštáře.

Správně zvolený těhotenský polštář totiž dokáže zázraky. Pomůže zmírnit některé z těchto problémů a zabezpečit pohodlný spánek v poloze na boku. Tento způsob spaní je doporučený jak pro maminku, tak pro miminko, a to zejména v druhé polovině těhotenství, kdy je lepší se vyvarovat spánku na zádech.

Kvalita je důležitá.

Těhotenský polštář je investice, která se vám mnohonásobně vrátí, rozhodně nekupujte polštář na bazarech nebo z druhé ruky. Polštář je jako spodní prádlo, je to tak intimní společník, že ho rozhodně nechcete kupovat použitý.
Polštář Vám bude dělat společníka při spaní a odpočinku již v těhotenství, vezmete si ho do porodnice, dáváte na něj miminko, kojíte,..... 
Rozhodně nechcete polštář, který již někdo jiný takto používal, a věřte, že to nechce ani Vaše miminko, které se v šestinedělí orientuje čichem. 

multifunkční, těhotenský a kojicí polštář cítit láskuPohodlí pro celou rodinu, polštáře Matýsek

Matýsek vyrábí v Západních Čechách z atestovaných materiálů.

Naše polštáře jsou navržené tak, aby dokázaly podpořit správnou polohu těla a snadno se přizpůsobily tvaru bříška. Mají také antialergenní výplň, snadno se udržují, což zajišťuje dlouhou životnost a pohodlí jak v těhotenství, při kojení, polohování...

Kromě toho, že kvalitní těhotenský polštář pomůže zajistit kvalitní spánek, může být také skvělým pomocníkem při relaxaci a při kojení. Polštář dokáže poskytnout podporu při kojení a může také pomoci zmírnit problémy s bolestmi zad, kyčlí, beder a páteře.

Kvalitní těhotenský polštář je investicí do zdraví a pohody nejen pro těhotenství, ale i pro po porodní období. Umožní vám kvalitní a plnohodnotný spánek, který je základem úspěšného těhotenství a přípravy na porod a příchod miminka. Pokud tedy hledáte multifunkční těhotenský polštář, který Vám pomůže a uleví tak Matýsek je tou správnou volbou.

Ještě stále hledáte způsob, jak si zajistit pohodlný a kvalitní spánek v těhotenství určitě vyzkoušejte multifunkční polštář od Matýska.

Leave a comment