7 skrytých výhod kojícího polštáře, které vás ohromí

Milé maminky a budoucí maminky, vítejte zpět na našem blogu Matýsek! Dnes bychom vám rádi představili téma, které je pro mnoho z vás velmi aktuální a důležité – kojící polštáře. Možná si říkáte, že jde jen o další doplněk, ale věřte mi, kojící polštář může být vaším nejlepším přítelem během těhotenství i po narození vašeho miminka. Pojďte s námi objevit 7 skrytých výhod, které vás možná ani nenapadly!

1. Lepší spánek během těhotenství

Těhotenství je nádherná, ale často také náročná část života. Bolí vás záda, hledáte pohodlnou polohu pro spánek a nic nefunguje? Kojící polštář Matýsek vám poskytne potřebnou oporu a pohodlí, díky čemuž se konečně vyspíte lépe.

2. Ulehčení při kojení

Po narození miminka je kojení nejen krásný, ale i náročný proces. S naším kojícím polštářem Matýsek bude kojení mnohem pohodlnější. Polštář vám pomůže držet miminko v ideální poloze, čímž snížíte tlak na vaše ruce a záda.

3. Podpora při krmení lahví

I když nekojíte, kojící polštář je stále skvělým pomocníkem. Při krmení lahví poskytne stejnou oporu a pohodlí jak pro vás, tak pro vaše miminko.

4. Pomoc při relaxaci a uvolnění

Kojící polštář Matýsek může sloužit i jako relaxační pomůcka. Položte si ho pod nohy nebo kolem krku při čtení nebo sledování televize. Kdo by si nepřál trochu extra pohodlí?

5. Prevence bolestí a nepohodlí

Díky ergonomickému designu našich polštářů Matýsek můžete předcházet běžným problémům, jako jsou bolesti zad, krční páteře nebo ramen. Umožní vám držet správnou polohu, a tím minimalizovat riziko nepohodlí.

6. Podpora vývoje dítěte

V prvních měsících života vašeho miminka může kojící polštář sloužit i jako podpora při učení sedět. Umístěním polštáře kolem miminka zajistíte bezpečné a pohodlné prostředí pro jeho vývoj.

7. Skvělý společník na cesty

Čeká vás cesta? Vezměte si kojící polštář Matýsek s sebou! Je lehký, snadno přenosný a poskytne vám pohodlí, ať už jste kdekoliv.

Kojící polštář Matýsek – Originál vyrobený z lásky pro lásky

Závěrem bych vám chtěla říci, že kojící polštáře Matýsek jsou vyrobeny s maximální péčí a láskou. Nejde jen o obyčejný polštář, ale o pomocníka, který vám a vašemu miminku poskytne to nejlepší.

Pokud ještě nemáte svůj kojící polštář Matýsek, navštivte náš eshop a vyberte si ten pravý pro vás. Věřte mi, nebudete litovat!

Děkujeme za přečtení a těšíme se na vaše zkušenosti a komentáře!

Kategorie: Péče o miminko

Leave a comment